Οι τιμές / προσφορές των προϊόντων αφορούν μόνο για παραγγελίες μέσω του eshop

Τρόποι Αποστολής / Χρόνοι Παράδοσης

Υποστηρίζονται οι εξής τρόποι αποστολής:

- ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΑ COURIER ( 3,5 ευρώ μεταφορικά έως 5 κιλά, από 5 κιλά κ πάνω 1ευρώ / επιπλέον κιλό ). Δωρεάν μεταφορικά για αγορές 100 ευρώ και άνω έως 5κιλα (βάρος ή όγκος). Σε περίπτωση αντικαταβολής επιπλέον κόστος 1,5 ευρώ .

- ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ( 3-5 ευρώ ανά κιβώτιο , ανάλογα την περιοχή). Για μεγάλα δέματα, ογκώδη, παρακαλώ επικοινωνήστε με την εταιρεία μας για το κόστος των μεταφορικών.  Η πληρωμή με αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται σε αποστολή με πρακτορείο. 

- ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ( 17ης Νοεμβρίου 79, Πυλαία, Θεσσαλονίκη) Καθημερινές από τις 8:30 έως τις 15:00. Για την ετοιμότητα της παραγγελίας, θα λάβετε email ειδοποίησης πριν την παραλαβή.

- ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (Πρασακάκη 8, κέντρο Θεσσαλονίκη)Καθημερινές από τις 8:30 έως τις 15:00 .Σάββατο :από τις 9:00 έως τις 14:00- Για την ετοιμότητα της παραγγελίας, θα λάβετε email ειδοποίησης πριν την παραλαβή.

Χρόνοι Παράδοσης :

Στη lotus.com.gr η πολιτική μας είναι να παραδίδουμε τις παραγγελίες το συντομότερο δυνατόν. 

Η εταιρία courier και οι μεταφορικές παραδίδουν τις παραγγελίες στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδος σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που παραλαμβάνουν τις παραγγελίες από τη LOTUS ABEE. Ενώ σε μερικά νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 4 εργάσιμες ημέρες. 

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
 - Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας.
 - Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τη μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
 - Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει στην περιοχή μελών δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Σε κάθε περίπτωση , μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα παραγγελιών της εταιρίας μας, τηλ 2310920555 ή με e-mail στο info@lotus.com.gr,

και να ενημερωθείτε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.